1

Proslave rođendana

Rođendanska slavlja organiziramo za sve koji vole posebne, zanimljive, edukativne i zabavne proslave rođendana. Svaki rođendan unaprijed osmišljavamo i prilagođavamo interesima slavljenika. Animatori u igraonici su vesele i kreativne osobe s puno iskustva u vođenju najboljih rođendanskih proslava, što osigurava Vašem djetetu i njegovim gostima vrhunski i nezaboravni provod.

ZMAJASTIČNI ROĐENDAN 

Dva sata, do 15-oro djece, animator, grickalice, negazirani sokovi i voda iz aparata, pozivnice, facepainting (po želji), fotografije na mail, dekoracija prostora.


ZMAJASTIČNI ROĐENDAN (all inclusive)

Dva sata, do 20 –oro djece, animatori, grickalice, negazirani sokovi i voda iz aparata, pizza, Ledo torta, pozivnice, jednokratni pribor za jelo i piće, facepainting (po želji) fotografije na CD-u, dekoracija prostora, poklon slavljeniku.


ZMAJČEK (proslava 1. i 2. rođendan)

 Dva sata, do 10 –oro djece uz prisustvo roditelja (po želji), jedan animator, negazirani sokovi i voda iz aparata, grickalice, Ledo torta, jednokratni pribor za jelo i piće, pozivnice, fotografije na CD-u, dekoracija prostora, poklon slavljeniku.


ROĐENDAN VELIKOG ZMAJE (proslava od 10. do 15. rođendana)

Dva sata, do 10-oro djece, jedan animator,grickalice, sokovi i voda iz aparata, pizza, Ledo torta, jednokratni pribor za jelo i piće, pozivnice, fotografije na CD-u, dekoracija prostora, izrada kreativnog poklona za slavljenika i njegove goste.


ZMAJASTIČNI PRIJATELJI (dva slavljenika) 

Dva sata, do 20 –oro djece, animatori, grickalice, negazirani sokovi i voda iz aparata, pizza, dvije Ledo torte, pozivnice, jednokratni pribor za jelo i piće, facepainting (po želji) fotografije na CD-u (x2), dekoracija prostora, poklon za oba slavljeniku.


Tematski rođendan uključuje čaše, tanjure, dekoraciju prostora i tortu na željenu temu ili lik.

Drugi o nama

Newsletter

Dječji klub Zmajo

091/506-5552 Ivana
091/578-0807 Marija
Dugave - Svetog Mateja 19
10000 Zagreb, Hrvatska

 

logo